Menu Place Royale April 2019


           Coupe Champagne brut "vicomte de castellane"


Carpaccio van Wagyu-rund met basilicummayonaise
          Viña Zorzal, Garnacha Blanca, Navarra DO, Spanje 2016 
&
Laaggegaard hoeve-eitje met dooierzwam en krokant buikspek
          Côtes du Rhône, Esprit Barville 2019
&
Suprême van hoevekip met Belgische asperges en morieljes
          Montepulciano d'Abruzzo, Podere 2017
&
Macaron van framboos, gevuld met zachte geitenkaas, ijs van framboos
          Domaine Tariquet, Premières Grives, Côtes de Gascogne, 2016


€ 48 zonder dranken
€ 95 all incl (aperitief, aangepaste wijnen, koffie en water)


Om de best mogelijke dienst te kunnen verzekeren, worden onze menus geserveerd voor het volledige gezelschap


 



om een vlotte bediening te kunnen garanderen, worden onze menu's voor het ganse tafelgezelschap geserveerd