Home

 

 

 

Beste Klant, de nieuwe Covid-maatregelen d.d. 30 oktober leggen ons dermate beperkingen op dat wij ons genoodzaakt zien onze activiteiten te onderbreken. Onder de gegeven omstandigheden kunnen wij u niet de kwalitatieve diensten verlenen die u van ons gewend bent. Wij hebben daarom besloten het hotel te sluiten tot nader order. Wij gaan de komende tijd brainstormen over hoe wij u in de toekomst veilig en fijn kunnen blijven ontvangen en met welke mooie pakketten wij u kunnen verwennen. U mag erop rekenen dat wij nu alvast uitkijken naar de dag dat wij u opnieuw welkom mogen heten. Intussen duimen wij dat u en uw naasten gezond mogen blijven.


een warme knuffel,


Didier en Petra De Groote - Van Brussel en team

"grand hotel belle vue"

Wij creëerden voor u een uitgelezen oord om tot rust te komen in De Haan, de mooiste badplaats aan de Belgische kust. Ons klassevol gerenoveerde hotel verenigt authentieke charme met hedendaagse luxe.


"Meet and greet..."

Beeldend kunstenaar Linde Ergo stelt haar werken in brons en gebakken aarde tentoon.


www.ergo-art.be

 

"inspiration..."

Herbron uw team in onze uitnodigende vergaderzaal, in de overweldigende omringende natuur of in een sportieve groepsactiviteit.

ontdek hier onze seminarie-arrangementen of vraag een offerte op maat van uw bedrijf.

 

"Zinnelijk..."

In ons stijlvolle restaurant "bistro place royale" serveren wij u verfijnde gerechten in combinatie met een uitgelezen selectie kwaliteitswijnen.